nedeľa 16. októbra 2016

(Ne)obyčajné meniny

Ahojte zlatíčka!!

Dnes to bude v sentimentálnej nálade. Jasné,že nie. :D Veď ma predsa poznáte.

Tieto farby!

Včerajší deň začal úplne normálne, keďže Kanaďania nepoznajú meniny, tak som to ani ja nejako neriešila. Viete ako stopercentná adaptácia.

Až na to, že mi prišlo ráno veľa správ a bola som taká ospatá, že som nemala silu ich riešiť.(Ďakujem krásne každému jednému z Vás!) Otvorila som iba jednu a to od mojich rodičov. A to teda stálo za to! Ja už som si celkom na seba zvykla, že vždy v autobuse počúvam hlasové správy a smejem sa ako schyza, ale toto bol extrém. Oni mi totižto zložili pesničku a potom nasledoval rap aj s beatom a rýmami. MADE MY DAY! Ale to som ešte nevedela, čo ma čaká.


 Ráno sme boli dohodnutí na našom druhom brunchi. Už cez týždeň som si našla na internete ich menu, lebo som bola staršne nedočkavá. Samozrejme, bola to osudová chyba, pretože som nemohla zaspať, lebo som bola strašne hladná! #Terezasrules :D 

Tututurutututuuuuu.

Zmetenosť v prvom rade, keďže som si myslela, že "salato" sú šaláty. Tlieskam si, pretože to bola talianska reštaurácia a po španielsky to znamená to isté, Ten pocit, keď nevieš, do ktorého jazyka prepnúť. :D
Nakoniec som si nedala sladké, ale slané. Keď nám doniesli jedlo, tak som to aj hneď oľutovala. Ale! Potom som skúsila Benedict, ktorý som si objednala a vedela som, že nie je čo ľutovať.


FOODPORN

A keďže nám v piatok nevyšlo ísť na ľad, tak sme išli včera.


  Ani sa nečudujem, prečo má Kanada také silné zimné športy. Je tu toľko možností trénovať, ísť na ľad, pomaly každý desiaty blok má ice rink... Boli tam také malé deti, ktoré ledva stáli na nohách,ale mali na nich korčule a poďme. Strašne zlaté! Veľmi sme si to užili a určite to nebol poslednýkrát na ľade.


Neskôr mi volalo nejaké Kanadské číslo,ale už som si nejako zvykla prijímať všelijaké hovory. Nakoniec z toho vysvitlo, že je to donášková služba a majú pre mňa balík. Myslela som si, že to je balík, ktorý som vyhrala, ale keď som o tom neskôr rozmýšľala,tak som nevedela, odkiaľ by mali moje Kanadské číslo. Ďalej som to nejako neriešila. Napísala som správu mojej host mum, pretože som nestíhala byť doma v tú hodinu, kedy mala prísť zásielka. Ona mi odpísala,že som "clearly loved well", nechápala som o čo ide,ale hovorím si,že tak mi asi takto chcela pogratuľovať k tomu, že som niečo vyhrala.#debilka




 No, a po tom, ako som sa dostala domov. tak som išla do izby pozrieť sa, čo som teda vyhrala.
A na posteli ma čakali tri vznášajúce sa balóny-stále som nechápala, že čo? ako? hmmm? :D Keď som potom zišla do kuchyne celá zmätená opýtať sa či tá zásielka boli tie balóny. Odpoveď bola áno a že zvyšok je v chladničke. Pomyslela som si: ,,A tebe čo už??" 

A tam bolo TOTO aj s venovaním!! A konečne som pochopila, kto to má všetko na svedomí. Musela som si nachvíľu sadnúť, aby som to predýchala a potom som si to išla všetko popozerať. BLÁZNI!






Takže toto boli meniny, ktoré som si nesmierne užila. Ďakujem-ďakujem-ďakujem mojej rodine, ktorá ma svojou bláznivosťou každý deň prekvapuje viac a viac,ale samozrejme,že ma neprekonáva. :D 
Ešte sa chcem poďakovať všetkým, ktorí si na mňa spomenuli aj cez pol zemegule. Nesmierne si to vážim a posielam veľa pusiniek! Mám Vás všetkých veľmi rada. Tak zas nabudúce.

xxx
Vaša Tereza!







Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára